Mehmet Akif Ersoyu Anma ve Anlama

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekolumuz tarafından  "Mehmet Akif Ersoy'u Anma ve Anlama" adlı konferans düzenlendi.

Merkez Kampüs Konferans salonunda düzenlenen konferansın sunumunu ve organizasyonunu Öğr. Gör. Yusuf Çelik gerçekleştirdi. Programa  Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Talip Çukurlu konuşmacı olarak katıldı. Hocamız "Örnek Bir Şahsiyet Olarak Mehmet Akif" adlı sunumunda Mehmet Akif' in hayatını, bilinmeyen yönlerini ve hepimizin rol model alacağı şahsiyet özellikleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Program Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencisi Ebru Terzi' nin Sarı Gelin Türküsü ve Sosyal Hizmet Bölümü öğrencisi Merve Çınar'ın "Ey Yolcu" adlı şiiri seslendirmesiyle devam etti. Ardından Mehmet Akif Ersoy'un sözleri ve şiirlerinden oluşan sinevizyon gösterimi yapıldı.

Program sonunda çekiliş yapılarak Öğrencilerimize Mehmet Akif Ersoy'un hayatını anlatan kitaplar hediye edildi. Öğrencilerimize  Milli Şairimizin hayatı ve  mücadelesi konusunda bilinçlendirme yapılarak kendi eğitim hayatlarında Mehmet Akif'i örnek almaları hususu vurgulandı.
Öğr. Gör. YUSUF ÇELİK (0484) 212-1111 /
İşletme Yönetimi