Her Mezun Bir Fidan Etkinliği - 2

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz İşletme Yönetimi bölümü öğrencileri “Her Mezun Bir Fidan” etkinliğinin ikincisini gerçekleştirdi.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı İşletme Yönetimi ikinci sınıf öğrencileri danışman hocaları Öğretim Görevlisi Yusuf Çelik öncülüğünde mezuniyet hatırası için üniversitemiz kezer yerleşkesine birer fidan diktiler.

İşletme Yönetimi öğrencilerinden Hatice Alış Alakaşlı Bu etkinliğin çok faydalı olduğunu ve bizden sonraki öğrencilerin bu etkinliği devam ettirmelerini ümit ettiğini belirtti. Fatih Hüseyinoğlu ise böyle bir etkinliğin parçası olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti. Yunus Şenduryıldız ise etkinliğin kendisini çok heyecanlandırdığını ve yıllar sonra ektiği ağacın meyvelerini yemek istediğini ifade etti.

Öğretim görevlisi Yusuf ÇELİK geçen sene başlatılan bu etkinliğin bu senede devam etmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

“Her Mezun Bir Fidan” etkinliğini gerçekleştiren Öğretim görevlisi Yusuf Çelik ve mezun olan Öğrenciler Hatice Alış Alakaşlı, Fatih Hüseyinoğlu, Yunus Şenduryıldız, Hamza Elşaban, Cihat Aslan, Dicle Kaya, Zelal Ceylan, Kumsal Işık, Zilan Dalga ve Bilal Sıvacı’ya  teşekkür ederiz.

Öğr. Gör. YUSUF ÇELİK (0484) 212-1111 /
İşletme Yönetimi
16.6.2023